НЕ ДАЙМО СЕБЕ ОБДУРИТИ!

27 червня відбудеться XXVII сесія Дрогобицької міської ради шостого скликання. На її розгляд планують внести питання «Про передачу в постійне користування земельної ділянки».

Мова йде не про просту ділянку, а про стадіон ЗОШ №8 площею 2,2 га на вул. Симоненка,5, який хочуть подарувати Дрогобицькому державному педагогічному університету ім. Івана Франка. Ми, звичайно, не проти, щоби студенти фізкультурного факультету отримали кращу можливість для тренувань. Але ми категорично проти передачі стадіону в постійне землекористування. Його можна віддати в оренду за символічну ціну. Наприклад, за одну гривню в рік. Тоді ніхто не зможе змінити цільове призначення та побудувати на цьому місці, скажімо, готель. Та якщо педуніверситет після позитивного рішення сесії отримає акт постійного землекористування, то вже ніщо не завадить йому за потреби змінити цільове призначення.

Ми виступатимемо на сесії за передачу стадіону в оренду, та більшість «заспіває» так, як махне паличкою диригент. Заспіває, якщо не відчує, що громада проти. Тому ми запрошуємо всіх небайдужих дрогобичан прийти та продемонструвати, що нас не вдасться приспати та обікрасти.

Прес-служба ВО «Свобода»

 

lifeinfo.com.ua