ІРИНА ЦИГАН ЗАМІСТЬ ВОЛОДИМИРА КЛЮЧАКА

З восьмого липня 2013 року головним редактором трускавецької газети “Франкова криниця Підгір’я” стане Ірина Циган, яка замінить на цій посаді Володимира Ключака.

Засновником видання є санаторій “Карпати”, але всі розуміють, що газетою фактично керує керівник оздоровниці Лев Грицак. Останнім часом він критикував Володимира Ключака. На нашу думку, газета не є кращою чи гіршою за інші на Дрогобиччині. Проблема полягає в тому, що журналісти служать не Свободі Слова, а конкретному власникові.

Однією з причин відставки Володимира Ключака називають поліпшення стосунків Лева Грицака з міським головою Трускавця Русланом Козирем. Як відомо, під час передвиборчої кампанії й після неї на адресу мера лунало чимало критики на шпальтах “Франкової криниці Підгір’я”. Схоже, що тепер її не буде взагалі. Подейкують, що окремі номери газети виходитимуть російською мовою.

Як відомо, на початках своєї журналістської діяльності Володимир Ключак нещадно критикував Лева Грицака, а потім став членом його команди. Сам Лев Грицак був членом “Батьківщини”, потім побив горщики з цією політичною силою й очолив у Трускавці Партію регіонів. Однак це не допомогло йому втретє стати міським головою Трускавця.

 

Анатолій ВЛАСЮК

коментарів: 1

  1. Трускавець написав(ла):

    В якості бальнеологічного курорту Трускавець зазнав слави ще за часів Австро-Угорської імперії. Перше приміщення для лікувальних ванн було споруджене у 1827 році, а пізніше в місті починають розбудовуватись розкішні готелі та санаторії для заможних гостей. Наприкінці позаминулого століття Трускавець був серйозним конкурентом відомого німецького курорту Вісбаден, до якого масово їхали європейські багатії, щоб поправити розхитане в салонах та на балах здоров’я.

Залишити коментар